Udstillingen

Centret er et tilbud for borgere, medarbejdere og andre interessenter, hvor de nye velfærdsteknologiske muligheder er vakt til live.

Besøgende har mulighed for at opleve og afprøve velfærdsteknologi. Velfærdsteknologiske løsninger kan medvirke til at gøre borgere mere selvhjulpne og samtidig skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejdere, der arbejder med borgere med funktionsnedsættelse.

Centrets rolle er at inspirere og fremvise muligheder for borgere og medarbejdere i forhold til den nyeste velfærdsteknologi med henblik på at skabe et større indblik i velfærdsteknologiske løsninger også i praksis.

Centret er en del af selskabet Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S er et samarbejde mellem Brønderslev, Jammerbugt og Aalborg Kommuner. Der er mulighed for at afhente dine bevilgede hjælpemidler på Center for Hjælpemidler, Fåborgvej 15 A, 9220 Aalborg Øst. Her kan hjælpemidler, der genbruges, afhentes samt afleveres, hvis der ikke er behov for dem længere.

Hvis du ønsker at ansøge om hjælpemidler se kontaktsiden

Læs mere

 

showroom-lille  

Showroom

Hermøder du udstillingen om hverdags-og Smart Home-teknologi, udstillingen af småhjælpemidler, afprøvnings-og sansekufferter, sporingsteknologier og ikke mindst Virtual Reality-udstillingen.

Se mere
     
lejlighed-lille  

Lejlighed

Består af køkken/stue, soveværelse og badeværelse. En lang række teknologier integreret i et hverdags-miljø.

Se mere
     
undervisning-lille  

Undervisning og Brandsikker Bolig

Med plads til ca. 30 personer, loftlifte og Smart Board, giver undervisningslokalet de perfekte rammer til undervisning i fx forflytning eller velfærdsteknologi.

Se mere
     
img-fleks  

Det fleksible badeværelse

Giver enestående muligheder for at lave et mock-up (opsætning) af et kommende badeværelse. Inden det første spadestik tages til nybyggeri eller det første tilbud indhentes til ombygning kan badeværelset visualiseres. Kontakt os for at høre mere.

Kontakt

 

 

 

Få en guidet rundvisning

Kontakt os for nærmere oplysninger på tlf. 25 20 28 84 eller skriv til cfv-aeh@aalborg.dk

Tilmelding senest dagen før kl. 12

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende et af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf. 25 20 28 84
E-mail: cfv-aeh@aalborg.dk