Cookiepolitik

1. Introduktion 

1.1 Denne Cookiepolitik forklarer, hvordan Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi (Centret) anvender cookies, når du besøger Centrets hjemmeside www.cfv-nord.dk og i den forbindelse har afgivet oplysninger om dig selv. Der er både tale om oplysninger, som du selv har givet oplysninger om ved indtastning eller oplysninger, som bliver indsamlet automatisk, når du besøger vores hjemmeside. 

 

1.2 En cookie er en tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysning eller tilgå allerede lagrede data på din computer, tablet, smartphone, terminaludstyr og lignende med henblik på at indsamle data om dig, samt til at genkende udstyret. Den indsamlede data fra cookies anvendes blandt andet til at analysere din adfærd på hjemmesiden, og for at give dig den optimale oplevelse med en overskuelig og brugervenlig hjemmeside. Der findes både førsteparts- og tredjepartscookies. Vi benytter os af begge. 

 

1.3 Når de oplysninger der indsamles kan henføres til dig (”personoplysninger”), sørges der for at dette kun sker, når du har givet dit samtykke dertil. Der indsamles ikke andre personoplysninger via vores hjemmeside end de, der er beskrevet nedenforVed at benytte vores hjemmeside accepterer du samtidig denne Cookiepolitik.   

 

I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi som dataansvarlig for de personoplysninger, du afgiver til os. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger: 

 

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi   

Fåborgvej 15A 

9000 Aalborg   

CVR.nr. 35 433 589 

Kontaktperson ved henvendelser vedrørende virksomhedens behandling af personoplysninger er Direktør Inga Fryd: ifr-aeh@aalborg.dk eller DPO Laura Stadumdpo-aeh@aalborg.dk   

 

 

2. Vedrørende brug af cookies 

2.1 Der anvendes cookies på vores hjemmeside i overensstemmelse med denne cookiepolitik. I overensstemmelse med cookiebekendtgørelsen, skal vi informere om hvilke cookies vi gør brug af og som installeres på dit it-udstyr når du besøger vores hjemmeside.  

 

2.2 Forskellige cookies, der bliver brugt på Center for Hjælpemiddel og Velfærdsteknologi’s hjemmeside:   

 

2.2.1 Sessioncookies: Dette er midlertidige cookies, som slettes når du lukker din internetbrowser. Formålet med sessionscookies er at huske dine præferencer samt registrere, hvornår du forlader hjemmesiden.  

 

2.2.2 Persistente cookies. Persistente cookies forbliver i din internetbrowsers undermapper indtil du sletter dem manuelt, eller din internetbrowser sletter dem baseret på varigheden i cookiefilen. Varigheden er på 24 timer. 

 

2.2.3 Indsamling af data med tredjepartscookies 

Centret indsamler data fra tredjepartscookies. Som tredjepartscookies anvender Centret    Google Analytics. Google Analytics hjælper webstedsejere med at måle, hvordan den besøgende interagerer med indhold på hjemmesiden. Du kan læse mere om hvilke cookies Google Analytics sætter samt udløbstiden herpå her. Centret har dog opsat Google Analytics til at indsamle og behandle personoplysningerne anonymt.   

  

Der indsamles personoplysninger i cookies, herunder din IP-adresse og internetadfærd. Centret henviser til vores persondatapolitik omkring indsamling og behandling af personoplysninger, som du kan finde https://cfv-nord.dk/images/persondatapolitik.pdf 

 

2.3 Såfremt der linkes videre fra www.cfv-nord.dk til en tredjeparts hjemmeside, kan tredjepartens hjemmeside tillige indsamle cookies. Centret opfordrer dig til at orientere dig om tredjepartens cookiepolitik.  

 

3. Hvordan sletter du cookies? 

3.1 Du kan slette cookies, såfremt du ikke længere vil lagre dem på din computer, tablet eller anden tilsvarende enhed. Dette kan du gøre ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[DELETE]. Såfremt dette ikke virker, kan du klikke på nedenstående alt afhængig af hvilken browser du anvender:  

 

4. Overførsel til lande udenfor EU (eller EØS) 

4.1 Vi overfører ikke dine personoplysninger til lande udenfor EU og vores eksisterende samarbejdspartnere er placeret indenfor EU-området. 

 

5. Dine rettigheder i forhold til personoplysninger 

5.1 Du har følgende rettigheder: 

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at ændre i afgivne kortoplysninger, kan dette ske via hjemmeside eller på vores app. 
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. 
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.  
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.  
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).  
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet. 

 

5.2 Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har du spørgsmål eller kommentarer til denne Cookiepolitik, bedes du rette henvendelse på dpo-cfv@aalborg.dk  

 

Senest revidere 12.12.2019